BELANG VAN AKOESTIEK IN RESTAURANTS

Tot slot komen we bij de akoestiek. Je denkt misschien dat muziek of de keuze ervan niet per se belangrijk is, maar dat is de grootste misvatting die je kunt hebben. Muziek doet meer dan alleen de gaten opvullen in een restaurant.

Eerst komen we tot de grootte ervan. Het regelen van het volume waarop je de muziek gaat spelen is het moeilijkste wat je kunt doen. Hoewel te hard geluid kan veroorzaken, kan te zacht mensen denken dat andere gasten ze kunnen horen, waardoor ze zich ongemakkelijk voelen.

We raden het gebruik van akoestische controletechnieken aan, zoals valse plafonds, tapijten of gordijnen. Bellezza Restaurant ontworpen in Amsterdam is dat de beste inspiratiebron is om naar de Wallen te gaan en dat ze heerlijk eten serveren en een degelijke en verbluffende drankenkaart hebben.

Nu komend op het soort muziek, dat hangt ook af van je klantenkring. Voor een high-end restaurant werkt instrumentaal het beste. Een live piano hebben is het beste wat je kunt doen als je een gastronomisch restaurant runt. Voor restaurants die niet bepaald lekker eten maar niet zo populair zijn, is trending muziek de juiste keuze. Gebruik snellere beats voor spitsuren en ontspannen, langzame beats voor off-hours.

Klanten die zich in een restaurantomgeving bevinden waar akoestische panelen worden gebruikt, zullen merken dat het geluidsniveau voldoende is om de sociale sfeer te creëren en ze kunnen genieten van de geluiden om hen heen. Tegelijkertijd kunnen ze op een normaal geluidsvolume een aangenaam gesprek voeren met degenen die bij hen zijn. Bovendien verhogen de panelen de inrichting van het restaurant echt, waardoor het visueel zeer aangenaam is.

restaurantbellezza.nl

About the Author

You may also like these

No Related Post